Private Estate Life

One Life

One Life is een Luxemburgse levensverzekeringsmaatschappij die zich toelegt op grensoverschrijdende financiële oplossingen via producten op basis van rekeneenheden, d.w.z. levensverzekeringen waarbij de premie wordt belegd in beleggingsfondsen en waarbij de waarde van het contract afhangt van de waarde van deze fondsen op het moment van uitbetaling.

AG

AG Insurance

AG Insurance is een multikanaalverzekeraar die  een volledig assortiment van verzekeringsproducten aanbiedt, producten die beantwoorden aan de behoeften van alle marktsegmenten. Van particulieren tot professionals , van zelfstandigen tot grote ondernemingen, elke klant vindt bij ons levensverzekeringen en schadeverzekeringen (auto, brand, ongevallen, hospitalisatie, burgerlijke aansprakelijkheid…), naast alle mogelijke oplossingen voor zijn/haar aanvullend pensioen.

Delta Lloyd

Delta Lloyd

Delta Lloyd Life ontstond in juli 2001 uit het samengaan van 3 Belgische bedrijven: CGU Life, OHRA Leven en Norwich Union. In 2008 fusioneerde Delta Lloyd Life met Swiss Life Belgium. Deze combinatie van complementaire expertises maakte Delta Lloyd Life tot de expert in pensioenen, met een vierde plaats in de Belgische markt van groepsverzekeringen. Sinds 23 januari 2013 staat Delta Lloyd Life genoteerd op de NYSE Euronext Brussel. De onderneming telt 580 vaste medewerkers.

Generali Group

Generali

Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België en vormt een onderdeel van de Generali Groep, de derde grootste verzekeringsgroep in Europa. Via een netwerk van professionele verzekeringsmakelaars commercialiseert Generali Belgium zowel individuele schade- als levensverzekeringen als verzekeringsoplossingen voor bedrijven. Generali Belgium telt meer dan 500 medewerkers en realiseert een jaarlijkse omzet van meer dan 730 miljoen euro.

AXA

AXA

AXA is een verzekeringsgroep en vermogensbeheerder uit Frankrijk, die wereldwijd tot de grootste in zijn branche hoort.

Allianz

Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 148.000 medewerkers in dienst van 83 miljoen klanten.

Aberdeen Asset Management

Aberdeen Asset Management

De onafhankelijke vermogensbeheerder Aberdeen werd in 1983 door de huidige CEO Martin Gilbert opgericht en is vandaag op de FTSE 100 genoteerd. De maatschappij heeft zich ontwikkeld via interne groei en door overnames, o.a. van de activiteiten van Deutsche Bank Asset Management en Crédit Suisse Asset Management. Aberdeen telt vandaag 2.000 medewerkers, verspreid over 33 kantoren in 25 landen. Op 30 september 2013 had de maatschappij in totaal 239,7 miljard euro onder beheer

Alienor Capital

Alienor Capital

Alienor Capital is een onafhankelijke beheersmaatschappij, erkend door het AMF. Hun team van financiële experten vertrouwt op jaren ervaring in capital management. Dit beroep uitoefenen uit zich in twee vormen: enerzijds het beheer van beleggingsfondsen en anderzijds een beheersmandaat. Alienor Capital gaat vol voor een vrije en actieve manier van werken, van begin tot einde en in alle marktomstandigheden. 

Blackrock

BlackRock

Sinds de oprichting in 1988 is BlackRock® uitgegroeid tot één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld. Na een reeks fusies is BlackRock nu in staat haar cliënten een breed gamma aan beleggingsmogelijkheden te bieden in aandelen, obligaties en cash en alternatieve beleggingen. Met meer dan vijftig kantoren, 5.500 werknemers en ruim 700 beleggingsexperts verspreid over de hele wereld, gebruikt BlackRock haar wereldwijde infrastructuur en lokale expertise om vermogens- en risicobeheer en adviesdiensten aan te bieden.

Candriam

CANDRIAM

CANDRIAM is een toonaangevende pan-Europese multi-specialist in vermogensbeheer met een track record van 20 jaar en een team van 500 ervaren professionals. Heeft beheercentra Brussel, Parijs, Luxemburg en Sydney en ervaren verkoopteams in Europa, het Midden-Oosten en Australië. De beleggingsoplossingen omvatten vijf domeinen: vastrentend beheer, aandelen, alternatief beheer, duurzaam en verantwoord investeren en geavanceerde assetallocatie. Dankzij haar op convictie gebaseerde beleggingsoplossingen heeft CANDRIAM een solide reputatie verworven op het vlak van innovatie en sterke performances voor een gediversifieerd cliënteel in meer dan 25 landen.

Carmignac Gestion

Carmignac Gestion

Carmignac Gestion, opgericht in 1989 door Edouard Carmignac, is sinds 1984 wisselagent en behoort momenteel tot de belangrijkste onafhankelijke beheersmaatschappijen van Frankrijk.  Het kapitaal is volledig in handen van het management en de werknemers. Hiermee wordt de duurzaamheid van de maatschappij verzekerd, waarbij haar onafhankelijke karakter tot uitdrukking komt.C armignac Gestion biedt een uitgebreid gamma globale, gespecialiseerde of geprofileerde fondsen. De maatschappij heeft sinds januari 1999 een dochtermaatschappij voor vermogensbeheer, die gevestigd is in Luxemburg en instaat voor de Europese ontwikkeling (buiten Frankrijk).

Banque Degroof

Degroof Petercam

Degroof Petercam is het resultaat van een fusie in 2015 tussen twee belangrijke Belgische asset managers. De groep met stabiele familiale aandeelhouders heeft een geschiedenis van meer dan 140 jaar en stevige resultaten. De onafhankelijke groep legt de nadruk op expertise op vlak van financiële markten en een duidelijke focus op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. De belangen van de klanten behartigen komt op de eerste plaats. Vandaar de unieke combinatie van diensten: Private Banking, Institutional Asset Management, Investment Banking en Asset Services.

Edmond DE Rothschild

Edmond de Rothschild Asset Management

Edmond de Rothschild Asset Management positioneert zich als een veelzijdige speler met expertise in verschillende domeinen, actief vanuit 6 centra over de hele wereld. Het aanbod wordt gekenmerkt door een streven naar duurzaam rendement op basis van actief beheer en sterke overtuigingen met een lange traditie van innovatie. Bewezen expertisegebieden zijn onder meer beheer van (Europese en Amerikaanse) aandelen, bedrijfsobligaties (converteerbare obligaties en kredieten), multibeheer, assetallocatie en kwantitatief beheer.

Financiere de l'Echiquier

Financière de l'Echiquier

Financière de l’Echiquier is een onafhankelijke beheersmaatschappij die gespecialiseerd is in het beheer van Europese aandelen. Ze is opgericht in 1991 en voor 100% in handen van haar management en werknemers. Haar doel is om systematisch het beste compromis tussen risico en rendement te vinden voor een regelmatige waardering en stabiliteit van het toevertrouwde kapitaal. Om dit te bewerkstelligen wordt door de 174 fondsenmanagers en de 5 analisten een stricte beheersmethode gehanteerd, bestaande uit 4 stappen, waarbij allereerst een volledige en voortdurende herziening van de waarde wordt doorgevoerd. 

J.P. Morgan

J.P. Morgan Asset Management

J.P. Morgan Asset Management maakt deel uit van de afdeling Asset & Wealth Management van JPMorgan Chase & Co, een van de grootste beleggingsbeheerders ter wereld en koploper op het gebied van fondsdistributie in Europa. Het bedrag van het totale vermogen onder beheer getuigt van de kwaliteit van de beleggingen en het vertrouwen dat de klanten al vele jaren in hun beheerder stellen. J.P. Morgan Asset Management is deskundig in het beheer van diverse activa zoals aandelen, obligaties, liquiditeiten, valuta en hedgefondsen op alle grote en opkomende markten. Met meer dan 6.500 werknemers wereldwijd kan J.P. Morgan Asset Management zijn klanten een brede waaier van beleggingsoplossingen op maat aanbieden om hun beleggingsdoelstellingen te verwezenlijken

Robeco

Robeco

Robeco werd opgericht in 1929 en is tegelijk de oudste fondsenbeheerder van continentaal Europa en de uitvinder van het bevek-concept. Het is tegenwoordig een van de grootste activabeheerders van Europa. De beheerders van Robeco verkiezen kapitaalzekerheid en rendement op middellange termijn. Hun beheer berust op een strikte selectie van de beste waarden en op een ruime geografische, sectorale en monetaire diversificatie om de risico's te spreiden. Robeco is een volle dochteronderneming van Rabobank, de privé-bank met de beste kredietwaardigheid ter wereld volgens Standard & Poor’s (AAA) en Moody’s (Aaa). Overigens behoort Rabobank sinds 2001 tot de veiligste banken ter wereld volgens Global Finance Magazine.