Mundo Aguilón

Pulpi - Andalucia | Spanje

Ontdek een stukje paradijs in Spanje

Ooit al eens gedroomd van een tweede woning in het buitenland? Een plek waar u kan herbronnen en de dagelijkse sleur eventjes kan achterlaten? Mundo Aguilón maakt deze droom tastbaar. De stijlvolle en comfortabele appartementen zijn gebouwd op de flank van een vallei. Waardoor u een prachtig panoramisch uitzicht krijgt op het nabijgelegen golfterrein en de Middellandse Zee. 
  • Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers 

  • Een huurrendement van 2,38% op basis van 16 weken verhuurd (Prijs incl. kosten & package)

  • Prijs vanaf €127.900 (Prijs excl. kosten en package) 

  • Op 12km van de stad Aguilas met winkels en restaurants

  • Op 1u rijden van de Luchthaven Murcia of Almeria

  • Op 3km toeristisch stadje San Juan de los Terreros

Meer details

Vlot en makkelijk bereikbaar


Dit unieke project is gelegen vlakbij het stadje San Juan de los Terreros , Pulpí en Pilar de Jaravia. Nabij het gebergte “Sierra Aguilón” in de provincie Andalucía en  op de grens van de provincie Murcia. Het domein is zeer gemakkelijk bereikbaar, op een uurtje rijden van de luchthaven Murca of Almeria.  

Ontdek de video van het project hier! 
 

Mundo Aguilon, een stukje paradijs in Spanje

De locatie zelf is uniek omwille van het uitzonderlijk golfterrein waarop het project is gelegen.  Deze spectaculaire golf is verkozen tot Europa’s beste woestijngolf. Vanuit uw appartement heeft u een buitengewoon uitzicht op het golfterrein, de vallei en de zee. Op het terrein bevindt zich naast de 18-holes golfbaan en het clubhuis ook nog 3 zwembaden, een tennisbaan, een speelplein en een petanque-baan. Het klimaat in deze regio is droog en zonnig wat uiteraard de mogelijkheid biedt om het hele jaar door van deze unieke locatie te genieten. Elk appartement beschikt over een garage en kelder.