Residentie IJsbeer

Nevele

Modern nieuwbouwproject - Bijna EnergieNeutraal gebouwd (BEN)

Residentie IJsbeer is een energiezuinig vastgoedproject in hartje Nevele, gelegen aan de rand van het Meetjesland. De stijlvolle en comfortabele appartementen bevinden zich in een rustige, kindvriendelijke en groene buurt vlakbij een gemeenschappelijk park. De 56 energiezuinige appartementen beschikken elk over een eigen berging en zijn strak en modern ingericht.
  • 2 of 3 slaapkamerappartementen

  • Een huurrendement van ongeveer 3% 

  • Appartementen vanaf €257.686 

  • Bijna energieneutraal gebouwd (BEN)

  • Laag energieverbruik, gebruik van groene energiebronnen

  • Per appartement zijn er zonnepanelen en omvormer, voorzien volgens EPB studie

Meer details

Duurzaam en comfortabel vastgoed

Deze moderne en strakke appartementen zijn bijna energieneutraal, waardoor u niet alleen geniet van lage energiekosten, maar ook van korting op het onroerend vastgoed. Gelegen in een oase van groen biedt residentie IJsbeer u een comfortabele plek om te wonen in een leefbare gemeente.

Nevele, een leefbare gemeente op 20 km van Gent

Nevele is een kleine gemeente aan de rand van het Meetjesland en telt een zo’n 12000 inwoners. Deze groene gemeente bevindt zich op slechts 20 km van Gent, en met een afstand van nog geen 4 km van de E40 is de wagen steeds een optie. Maar Nevele is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de gemeente, gelegen aan de Leie met een oppervlakte van net geen 52 km², kan u de wagen aan de kant laten staan en al wandelend of fietsend genieten van de rust, de Leie en heel wat bezienswaardigheden.