UITVERKOCHT

Residentie Parkzicht

Hamme

Hamme, een oase van groen en water

Residentie Parkzicht is een energiezuinig vastgoedproject nabij het centrum van Hamme. Op wandelafstand van het centrum en dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Door de autoluwe omgeving en het schitterende uitzicht op het Kerckwijkpark, kan iedereen er tot rust komen. Voor de 18 mooie appartementen, met duurzame afwerking, is een groot privaat terras/tuin, berging en ondergrondse parking voorzien.
  • 4 appartementen met één-of tweeslaapkamers

  • Een huurrendement van 2,75% 

  • Prijs vanaf €204.500 (excl. berging, parkeerplaats, btw en registratierechten)

  • Groot terras/tuin

  • Voorzien van berging en ondergrondse parking

  • Oplevering vanaf 2019

Meer details

Hamme, een oase van groen en water

Hamme is een kleine gemeente gelegen in het scheldeland. Al jaar en dag krijgt Hamme de bijnaam ‘oase van groen en water’, dus de ideale plek voor wie zich wil onthaasten. Wandelaars en fietsers komen hier zeker aan hun trekken. Je kan er uren verdwalen in de vele natuurgebieden en kilometerslange dijken. Denk maar aan natuurgebieden Den Bunt en Driegoten of het gebied rond de Oude Durme. Hamme is het ideale vertrekpunt om jouw ontdekkingsreis door het Scheldeland te starten.

Vlot bereikbaar

Het nieuwe project Parkzicht in Hamme combineert bereikbaarheid met een ruim aanbod aan kwalitatieve appartementen. De dichtstbijzijnde grootsteden zijn slecht op een boogscheut verwijderd zoals Antwerpen (20 min.), Gent (30min.) en Brussel (40min.). De gemeente wordt doormidden gesneden door de gewestweg N41, de verbindingsweg tussen de E17 in Sint-Niklaas en de E40 in Aalst. Door de belangrijke verkeersaders is Hamme gemakkelijk bereikbaar