reeds opgeleverd

Vue Verte

Jambes

Een prachtig nieuwbouwproject in een groene oase.

Namen is een leefbare, gezinsvriendelijke en aantrekkelijke stad. In het vlakbij gelegen Jambes selecteerde Wilink een prachtig nieuwbouwproject in een groene oase: Vue Verte. We reserveerden er voor u een aantal schitterende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers én penthouses. Enjoy the view!
  • 1,2 of 3 slaapkamersappartementen 

  • 3.34% huurrendement (prijs incl. btw en registratie, excl. kosten)

  • Appartementen vanaf €180.223 (excl. parking, berging, btw en kosten)

  • De appartementen in Vue Verte hebben een hoge afwerkingsgraad

Meer details

Luxueus vastgoedproject

Vue Verte ligt net buiten Namen, in het rustige en groene Jambes. Het nieuwbouwproject bestaat uit 4 appartementsgebouwen van 4 à 5 verdiepingen. Het telt in totaal 191 appartementen van 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk gebouw heeft ook een penthouse. Dankzij de energiezuinige en eigentijdse afwerking hebben de appartementen een duurzaam karakter en een groot verhuurpotentieel.

Ervaren bouwpartner

De appartementen in Vue Verte hebben een hogere afwerkingsgraad dan vergelijkbare projecten in de omgeving. Ze bieden eigenaars-bewoners dan ook een hoge levensstandaard en investeerders het vooruitzicht op een mooi rendement. Het project wordt uitgevoerd door de ervaren ontwikkelaar Jan De Nul. De bouwtermijn bedraagt 30 maanden (te rekenen vanaf 28/04/2017).

Hoog huurrendement

Wie dat wenst kan het beheer van zijn appartement uitbesteden aan Wilink Real Estate. Wij nemen ook in dit project graag alle administratieve, technische en financiële beslommeringen van u over. Als ervaren beheerder van de appartementen in Vue Verte stemt Wilink Real Estate uw belangen af op die van uw huurder(s) en zorgen we voor een zo hoog mogelijk rendement. 

Het project Vue Verte in Jambes werd reeds opgeleverd.

Ontdek hier hoe dit investeringsproject er vandaag uitziet!

Wenst u meer informatie?

Bel ons op het nummer 078 05 20 55 of vul onderstaand contactformulier in. We helpen u graag verder.

Ik wil
Doel van uw vastgoedaankoop: