Uw jongste is flink gegroeid en u wilt uw zolder omvormen tot speelkamer of extra slaapkamer? U wilt zonnepanelen installeren of de isolatie van uw woning herbekijken?

Het maakt niet uit hoe ambitieus, ecologisch of bescheiden uw renovatieproject ook is, bij de financiering kunt u steeds advies en hulp gebruiken.
Bereken uw renovatielening! 

Het lening voor werken, gemaakt voor eigenaars, geniet van een gunstig JKP ,maar zonder notariële akte. 

De lening met onroerend doel is bijzonder geschikt voor renovatie- of uitbreidingswerken aan uw woning (zowel binnen als buiten), de financiering van een nieuwe ingerichte keuken of een nieuwe badkamer, een nieuw dak, nieuwe ramen… kortom, voor alle werken die rechtstreeks te maken hebben met uw appartement of huis.

Verbouwings- of renovatiewerkzaamheden

De lening met onroerend doel is bijzonder geschikt voor renovatie- of uitbreidingswerken aan uw woning (zowel binnen als buiten), de financiering van een nieuwe ingerichte keuken of een nieuwe badkamer, een nieuw dak, nieuwe ramen… kortom, voor alle werken die rechtstreeks te maken hebben met uw appartement of huis.

Zwembadkrediet

De mooie dagen komen er binnenkort aan en u wenst ervan te genieten ?   De lening voor werken van elantis-direct maakt het u mogelijk uw zwembad aan te leggen wanneer U het wenst.

Indien u opteert voor de lening voor werken, test dan onze kredietsimulator om het bedrag van uw toekomstige mensualiteit te schatten.

Tuinkrediet

De aanleg van een tuin maakt uw huis mooier.  Profiteer van ons krediet voor werken om uw tuin in te richten en te verfraaien.  

Verandakrediet

Een veranda is een plaats waar men zich goed voelt in elk seizoen.  Open naar buiten toe, brengt zij comfort en ontspanning.  Uw budget biedt u niet altijd de mogelijkheid om dit type van uitgave ten laste te nemen ?

Dank zij de lening voor werken van Wilink, bouwt u uw veranda zonder zorgen ! 

Ook hier gaat het om een verbetering van uw woonomgeving en een investering in uw woning. De lening met onroerend doel is geknipt voor dergelijke verfraaiingen.

Keukenkrediet

In een huis is de keuken de plaats die het meest gedeeld wordt.  Bijzonder veel bezocht en nuttig, moet ze functioneel zijn en aangenaam blijven. Het is zeker de plaats in het huis dat de meeste innovaties ondergaat, maar velen kunnen het zich niet veroorloven hun keuken naar hun wensen aan te passen.

Daar deze plaats werkelijk een plaats van uitwisseling is en men bij Wilink pleit voor de familiale waarden, geeft ons krediet voor werken u de mogelijkheid uw keuken te vernieuwen en aan uw behoeften aan te passen.

Alarm

Wanneer gaat u nu eindelijk dat alarm laten plaatsen ? Na uw eerste inbraak ? Uiteraard hebben we vaak andere prioriteiten dan een alarmsysteem. We zeggen tegen onszelf dat het kan wachten, dat er andere budgettaire prioriteiten zijn, tot de dag dat… Met dit aangepaste krediet beschermt u uw woning zonder nog langer te wachten.

Isolatie

De isolatie van een woning geeft u de mogelijkheid uw energie- verbruik in belangrijke mate te verminderen en dus te besparen.  De oudere huizen zijn niet goed geïsoleerd en er dagelijks wonen brengt reële economische verliezen met zich mee.  De isolatie van de woning eist een belangrijke investering, daarom stelt Wilink ulening voor werken voor.  Een verstandige helpende hand waar het investeringsresultaat onmiddellijk is. 

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

  Wilink Insurance NV
  Boulevard Baudouin 1er, 25
  1348 Louvain-la-neuve
  Tel: 09/248.10.00
  contact.web@wilink.beFSMA n° 012705 A
  KBO 0875.685.316 RPR Nijvel

Volg ons!