1. Ondernemerschap

Bij Wilink dragen we initiatief nemen en vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel. Uw initiatieven zijn belangrijk voor ons omdat wij het delen van kennis en de deelname van iedereen aan al onze verschillende projecten en beroepen aanmoedigen.

2. Act as one team

Wij beschouwen elke persoon en elke functie als gelijkwaardig. Wij zijn ervan overtuigd dat in een systeem waarin de leden van elkaar afhankelijk zijn, elk radertje in ons horloge belangrijk is om de goede werking van het systeem te verzekeren. Wederzijdse hulp en samenwerking maken deel uit van onze dagelijkse routine, en dit kan soms zo ver gaan als sloopwerken

3. Trust & Respect 

Wilink geeft u een grote mate van vrijheid in de uitvoering van uw werkzaamheden, want onze bedrijfsvoering is gebaseerd op vertrouwen en wederzijdse aandacht. Het welzijn van onze werknemers is onze grootste zorg. Onze overtuiging: een tevreden werknemer maakt een tevreden klant! Wij kunnen derhalve integriteit, onpartijdigheid en absolute onafhankelijkheid garanderen in de dienst die wij onze cliënten aanbieden.

4. Excellence

Om de "Excellence" in de dienstverlening naar onze klanten te garanderen, investeren wij in onze medewerkers. Dit betekent dat u toegang hebt tot een breed scala aan opleidingen waarmee u uw vaardigheden voortdurend kunt bijspijkeren.