Over Real Life

Real Life werd opgericht in 1998 als gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van financiële optimalisatie en bescherming en werd in 2020 opgenomen in de Wilink groep.

Wij zorgen voor financiële begeleiding van bedrijfsleiders, kaderleden en hun families gedurende de verschillende fasen van hun carrière.
Onze multidisciplinaire benadering creërt een helicoptervisie en helpt om de juridische en fiscale impact van de voorgestelde oplossingen te beoordelen.

Advies wordt dan ook uitsluitend gegeven na een grondige analyse van het betreffende deel van het patrimonium en baseren we op vier pijlers:

  • Bescherming van vermogen via verzekeringstechnische en juridische maatregelen:

We hebben een sterke focus op het beschermen van uw vermogen tegen onvoorziene gebeurtenissen via een uitgebreid scala aan hoogwaardige verzekeringstechnische en juridische oplossingen.
Doorheen de jaren wijzigt niet alleen uw situatie maar ook de wetgeving en de mogelijkheden die aangeboden worden in de markt. Na analyse begeleiden we u bij de initiële implementatie van oplossingen en later bij de bijsturing ervan.

  • Unieke beleggingsoplossingen voor privé- of vennootschapsliquiditeiten

Real Life begrijpt het belang van het beheren en laten groeien van uw liquiditeiten. We onderscheiden ons van de bancaire sector door middel van unieke beleggingsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren beleggingsspecialisten staan klaar om u te helpen bij het stellen van beleggingsdoelen, het bepalen van uw risicobereidheid en het samenstellen van een strategie die bij u past. Deze strategie kan variëren van geconcentreerde beleggingen met een sterke focus op groei, tot holistische portefeuilles met nadruk op artikel 9-fondsen die gericht zijn op duurzaamheid.

  • Geavanceerde, multidisciplinaire financieringsmogelijkheden voor vastgoed

Vastgoedoperaties kunnen complex zijn, vooral als het gaat om financiering. Onze professionals werken samen met banken, kredietverstrekkers en andere financiële instellingen om op maat gemaakte financieringsoplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Dit kan zorgen voor hefboommechanismen of creatieve oplossingen om uw project alsnog te realiseren.

  • Verloningsstrategieën in aanvulling op het advies van de accountant

Uw omzet of inkomen kunnen we niet bepalen, maar wel het resultaat ervan. Via in-huis fiscalisten en rekenmodules zoeken we naar alternatieve remuneratiemethodes om uw accountant bij te staan in zijn adviesverlening. Ook hier is regelmatig bijsturen noodzakelijk.

Wij staan aan uw zijde om helderheid te brengen op uw pad, want wij begrijpen dat u als ondernemer gefocust bent op de weg vooruit.

 

Contacteer ons