Een poetsvrouw aanstellen, een babyborrel organiseren of met uw kinderen de wijde wereld intrekken.... Iedereen leeft op zijn manier. En dat houdt soms risico's in waarvan u niet eens van het bestaan afwist.
 
Maar geen zorgen, dat is onze taak. Of u nu slachtoffer bent of aan de oorzaak ligt van een tegenslag, onze experten denken aan de kleinste details. Zo kan u zorgeloos van het leven genieten!
Reisverzekering
 
U trekt er op uit? Dan is een reisverzekering afsluiten een wel heel verstandige belissing. Dit kan zowel tijdelijk als jaarliljks, ongeacht het aantal of de duur van de reizen die u maakt. Maar het belangrijkste? U bent in principe overal ter wereld beschermd!
 
Let wel, de vele formules en bijhorende garanties verschillen van verzekeraar tot verzekeraar. Maar geen zorgen, samen met Wilink vindt u de reisverzekering die bij u past! 
 
Verzekering huispersoneel
 
Wist u dat u bij wet verplicht bent een verzekering huispersoneel af te sluiten als u een poetsvrouw, babysit of tuinman in dienst neemt? Zo bent u gedekt als iemand in uw dienst een ongeval veroorzaakt. Ook het woon-werkverkeer van de persoon in kwestie is gedekt!
 
Evenementenverzekering
 
Een veldloop, vernissage of heuse nieuwjaarsparty... Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Een ongeluk schuilt vaak in een klein hoekje, dus vergeet u zeker niet uw aansprakelijkheid te dekken met een evenementenverzekering? Bovendien zijn zo ook al uw medewerkers beschermd én zit u safe als een deelnemende derde een ongeval heeft. 
 
Verzekering kunstwerken
 
U erfde een prachtig bronzen beeld of tikte op een veiling een meesterwerk op de kop? Dan wilt u dat koste wat het kost beschermen. En een verzekering kunstwerken is daarvoor de ideale manier. Zo dekt u de financiële én emotionele waarde, en kan u zorgeloos genieten van uw schilderijen, beeldhouwerken en andere antiquiteiten.
 
Bootverzekering
 
U bent een echte waterrat? Bescherm dan uw passie met een bootverzekering. Van pleziervaart tot het ruime sop, samen met onze experts vindt u de verzekering op uw maat. Schip ahoi!
 
Huisdierenverzekering
 
Uw trouwe viervoeter is uw beste vriend? Of krijgt uw dochter niet genoeg van Rikki, haar zeldzame pandahamster? Geef ze dan de allerbest zorg door ook te denken aan een huisdierenverzekering! 
 
Verzekering alle risico's
 
U neemt liever het zeker voor het onzeker? Dan is een verzekering alle risico's u helemaal op het lijf geschreven. Deze verzekering dekt een zeer uitgebreid gamma aan goederen. En daar kan u alleen maar baat bij hebben, zeker bij een tegenslag!

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

  Wilink Insurance NV
  Boulevard Baudouin 1er, 25
  1348 Louvain-la-neuve
  Tel: 09/248.10.00
  contact.web@wilink.beFSMA n° 12705 A
  KBO 0875.685.316 RPR Nijvel

Volg ons!