De juiste beslissingen nemen, investeren in mensen en middelen, het bijhorende papierwerk... Ondernemen is geen sinecure. Daarom steekt Wilink u graag een handje toe. Samen verzekeren we u tegen alle risico's van het vak. En denken we bovendien ook al aan de toekomst. U wil later toch in alle comfort genieten van een welverdiend pensioen?

En u bent niet alleen. Ook de bescherming en het welzijn van uw werknemers is uiterst belangrijk. Een groepsverzekering, een ongevallenverzekering en een hospitalisatieverzekering zijn daarom altijd een goed idee. Wat denkt u?

Mijn bedrijf

Wist u dat als u tijdens het uitvoeren van uw beroep schade berokkent aan derden, u wettelijk verplicht bent het slachtoffer te vergoeden? Het is dus een absolute must uw beroepsaansprakelijkheid te verzekeren! En Wilink steekt u daar met enkele opties graag een handje bij toe. 

Mijn medewerkers

Als werkgever bent u verplicht uw medewerkers tegen arbeidsongevallen te verzekeren. Bovendien kan u hen optimaal beschermen met een collectieve hospitalisatieverzekering en zelfs helpen een aanvullend pensioen op te bouwen aan de hand van een groepsverzekering!

Mijn pensioen & mijn gezondheid

Denk u al aan uw pensioen? Of bent u vooral bezig met uw carrière, uw familie en uw woning. Toch denkt u best nu al aan later! Wist u dat het gemiddelde pensioen van een zelfstandige gemiddeld maar zo'n 1000 euro bedraagt. Dus hoe sneller u begint te sparen, hoe groter uw pensioenkapitaal!

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

  Wilink Insurance NV
  Boulevard Baudouin 1er, 25
  1348 Louvain-la-neuve
  Tel: 09/248.10.00
  contact.web@wilink.beFSMA n° 12705 A
  KBO 0875.685.316 RPR Nijvel

Volg ons!