You live, we secure

Wat u ook wil bereiken, met een globale visie op jouw persoonlijke situatie helpt Wilink u bij het maken van de juiste financiële keuzes. Uw persoonlijke behoeftes, ambities en de risico’s die u al dan niet wilt nemen, staan daarbij centraal.

Logisch, want bij Wilink denken we niet alleen aan vandaag, maar ook aan morgen én overmorgen. Zo bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust.

Wanneer u best aan later denkt? Nu!

Als het op uw centen aankomt, schakelt u graag de hulp in van een boekhouder, makelaar, bankier, advocaat, notaris... Maar wie bekijkt het totaalplaatje?

Aan de hand van een globale studie of door in te zoomen op een specifiek aspect van uw vermogen zorgt Wilink Advice in elke fase van uw privé- en beroepsleven voor een optimale bescherming van uw familie, vermogen en toekomst. Hoe? Met advies op maat!

Want Wilink Advice draait om het verder opbouwen, beschermen, optimaliseren en overdragen van uw familiale vermogen. Die visie snijden we op maat en vertalen we in persoonlijk advies. Uw doelstellingen en mogelijkheden staan daarbij altijd centraal.

Wij laten uw vermogen werken voor u. En voor de volgende generatie.

Overdragen

Na uw pensioen plukt u graag de vruchten van uw harde werk...

Meer weten

Opbouwen

Als ondernemer gaat u vol voor de opbouw van uw zaak...

Meer weten

Beschermen

Ondernemen is risico’s nemen, zakelijk maar ook privé...

Meer weten

Optimaliseren

Belastingen, taksen en sociale bijdragen nemen een flinke hap uit uw inkomen...

Meer weten

Over Wilink

Bij Wilink ontdekt u een uniek en volledig aanbod aan financiële oplossingen. Met onderbouwd advies, een persoonlijke aanpak en jaren ervaring bouwen we samen aan uw financiële gemoedsrust. Zo geniet u in elke fase van uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst.

Contact

  Wilink Advice NV
  Boulevard Baudouin 1er, 25
  1348 Louvain-la-neuve
  Tel: 09/248.10.00
  wilinkadvice@wilink.beFSMA n° 065654 A
  KBO 0875.685.316 RPR Nijvel

Volg ons!