You live, we secure

Door het financiële bos de bomen zien, is niet altijd even gemakkelijk. Maar u staat er niet alleen voor! Aan de hand van slimme, duurzame en allesomvattende oplossingen bouwt u samen met Wilink aan uw financiële gemoedsrust. Een persoonlijke aanpak staat daarbij steeds centraal. 

Waarom? Om steviger in uw schoenen te staan, uw grote en kleine plannen vorm te geven en samen te sleutelen aan een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst

Samen bouwen aan úw toekomst

Als uw broker in financial solutions staan we u steevast bij met raad, daad en een oplossing op maat. Zo geniet u in elke fase in uw privé- en beroepsleven van een optimale bescherming van uw familie, uw vermogen en uw toekomst. 

Om aan al uw verwachtingen te voldoen, werken we bij Wilink volgens een logisch stappenplan:  

1. Luisteren en begrijpen: uw verhaal staat centraal;

2. Uitvoeren van een onpartijdige en objectieve studie van uw situatie;

3. Aanbevelen van concrete oplossingen; 

4. Engageren voor service op korte, middellange en lange termijn.

Bovendien werkt Wilink nauw samen met uw advocaat, boekhouder en andere adviseurs, zonder enige vorm van concurrentie. Waarom zouden we ook, uw financiële gemoedsrust staat centraal!

Of u nu zelfstandig bent, of werkt in loondienst. Of u nu zoekt naar een eerste appartement, of een vakantiehuisje aan de kust. Of u nu net aan de slag bent, of geniet van uw welverdiend pensioen... Wilink luistert, deelt uw enthousiasme en helpt met kennis van zaken uw financiële toekomst plannen. Want het leven is mooier als je weet waar je naartoe gaat, niet?