UITVERKOCHT

SOHO BXL

Neder-Over-Heembeek

Een vertrouwde leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik

De 65 nieuwbouwappartementen van SOHO BXL zijn perfect voor wie op zoek is naar een rolstoeltoegankelijk en betaalbaar huurappartement of wie een investering met huurzekerheid wil. Het volledige appartementsgebouw biedt een maximale toegankelijkheid aan mensen met een beperkte mobiliteit.
  • 65 nieuwbouwappartementen gelegen in Neder-Over-Heembeek.

  • Maximale toegankelijkheid en alle comfort in een aangenaam kader.

  • Gegarandeerde huuropbrengst, huurcontract van 21 jaar.

  • Interessante ligging, openbaar vervoer in nabije omgeving. Ideaal voor verhuur.  

  • Verlaagde BTW op de aankoop (12%)

Meer details

Gemeenschappelijke leefruimtes 

Naast een optimale toegankelijkheid in het volledige gebouw, hechten we ook het grootste belang aan gemeenschappelijke leefruimtes. Door meerdere ruimtes naast elkaar in te richten als zithoek, eethoek en lobby ontstaat er een nauwe verbondenheid tussen de bewoners. De mogelijkheid tot interactie in een klein­schalig project is de garantie op een gezellige sfeer. Bovendien staan deze ruimtes in verbinding met de gemeenschappelijke tuin van meer dan 2000 m2, die vakkundig werd aangelegd door een tuinarchitect.

Investeren met een gegarandeerd rendement. 

Een investering met minimale inspanningen en maximaal rendement? Die vindt u in SOHO BXL. Sociaal verhuurkantoor Le Relais, erkend en gesubsidieerd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, beheert en verhuurt uw appartement in SOHO BXL voor u.

 

Kies voor een toekomst met zekerheid.

Le Relais huurt de appartementen van SOHO BXL voor een periode van 21 jaar waardoor uw huurinkomsten voor lange tijd verzekerd zijn. Bovendien bent u als eigenaar volledig vrijgesteld van de onroerende voorheffing. Een interessante investering die gemoedsrust brengt, want uw verhuurgarantie is een feit en Le Relais neemt alle zorgen en administratie op zich, van onderhoud en herstellingen tot verhuur. Hierdoor bent u 21 jaar lang zeker van een zorgeloos en geïndexeerd inkomen.

Ook voor de huurders brengt deze manier van wonen rust. Ze kunnen met al hun vragen en problemen terecht bij het verhuurkantoor.