Voor de Trends Gazellen 2021, een initiatief van het weekblad Trends, werden zowel Wilink Financial Solutions, als Wilink Insurance genomineerd. 

De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar voor de 20ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, die een integraal onderdeel vormen van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. 

Een bekroning tot Trends Gazelle wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning. 

 

 

Ontdek hier meer informatie over de Trends gazellen

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in de cash-flow. Wilink Financial Solutions werd voor het eerst genomineerd in de categorie middelgrote onderneming in Waals-Brabant. Voor Wilink Insurance is er reeds een vijfde nominatie in de categorie grote ondernemingen in Waals-Brabant. 

Blijf onze sociale kanalen volgen om te weten te komen of we een Trends Gazelle mee naar huis mochten nemen!