Evereast

Evere

Nieuwbouwproject Everest een project met een mooi verhuurpotentieel

Nieuwbouwproject Evereast bevat ergonomische studio’s, ingenieus ingerichte appartementen, handige parkeerplaatsen en private kelders. Dit project speelt ook in op de trend van compacter wonen. De woonunits hebben grote raampartijen, balkons, terrassen of privétuinen met uitzicht op een gemeenschappelijke groene binnentuin. De ideale locatie om zelf in te wonen of te verhuren. Het project Evereast is gelegen te Evere en beschikt over vlotte verbinding met de belangrijkste verkeersassen alsook met het openbaar vervoer. Het stadscentrum is eveneens gemakkelijk bereikbaar zoals ook talrijke bedrijven in de wijde omgeving. 
  • Studio’s, 1-, 2-, 3-slaapkamerappartementen

  • Speelt in op trend van compacter wonen

  • Interessante ligging, vlakbij Sint-Lambrechts-Woluwe

  • Nabijheid van talrijke bedrijven, maar ook de NAVO (interessant voor expats) 

  • Groen staat centraal voor Evereast in alle betekenissen van het woord

Meer details

Gebouwd met het oog op de toekomst

Het project biedt studio’s en appartementen met één, twee en drie slaapkamers. Maar het zijn vooral de bijkomende voorzieningen die voor extra weerklank zorgen, zoals een landschapstuin. Een ideale ontmoetingsplek voor de bewoners. Het project vertrekt vanuit een vernieuwde, eigentijdse definitie van duurzaamheid, waardoor het vandaag al een reeks voorzieningen integreert die vooruitlopen op de normen van morgen, zoals laadplekken voor elektrische auto’s, een beveiligde fietsenstalling en een apart lokaal voor fietsonderhoud.

Architectuur met ingebouwde duurzaamheid 

Evereast is een ambitieus project, zowel architecturaal als in stedenbouwkundig opzicht. Het omvat twee vleugels en een toren die met hun gevarieerde volumes een harmonieus geheel vormen. Ze zijn zo aangelegd dat ze de bewoners een gevoel van intimiteit geven zonder afgesloten te zijn van het plaatselijke sociale leven.
Een dorp in de stad waar u tot rust komt en waar u uzelf kan zijn. Ver van de drukte, maar toch verbonden met de buurt.

Video project Evereast

Bekijk hier de video van het nieuwbouwproject Evereast te Evere