INWO FR 2020
UITVERKOCHT

Residentie INWO

Sint-Lambrechts-Woluwe

Investeren in een prestigieus vastgoedproject op een toplocatie

Een landschap vol contrasten, zo kan je Sint-Lambrechts-Woluwe het best omschrijven. Een mix van groene zones, levendige buurten en ook het bedrijfsleven is er aanwezig. Het uitzonderlijke en groene karakter van de buurt én de centrale ligging maken het project INWO uiterst interessant voor u als bewoner of verhuurder.
  • Luxueuze appartementen met exclusieve afwerking

  • Mooie 2-, 3- of 4- slaapkamerappartementen. Zowel grote als kleinere appartementen 

  • Vanaf € 395.000,00 (excl. berging, staanplaats, btw en registratierechten)

  • Huurrendement vanaf ca. 3,1% (berekening op de prijs incl. BTW, maar excl. parking, berging, invest package)

  • Mooie en groene leefomgeving

  • Stijlvolle en tijdloze architectuur 

Meer details

Een groene oase vanuit je zetel

Het groene karakter van de buurt creëert een oase aan rust. De nadrukkelijke aanwezigheid van het groen doet het landschap in elkaar versmelten. De gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe onderging de afgelopen jaren een verjongingskuur. Zo ontstonden levendige buurten waar het fijn is om te wonen, voor jong en oud. De omliggende parken, zoals het mooie Georges Henripark of het Roodebeekpark, bieden de mogelijk om te sporten, te spelen of te wandelen. Maar ook de binnentuin van het residentiële project zorgt er voor dat u vanuit uw zetel kan genieten van de groene omgeving.

Stijlvol en comfortabel wonen

Elke studio en elk appartement is opgedeeld in verschillende, lichtrijke kamers waarvan de oppervlakte telkens optimaal wordt benut. Dit resulteert in een indeling die perfect aansluit op uw gezinssituatie. Comfort staat voorop, dat merkt u aan de afwerking. Van pleister- tot schilderwerken, van keuken tot badkamer: alle keuzes zijn gemaakt in functie van een optimaal wooncomfort. Door de keuze voor kwalitatieve materialen maakt de studio of het appartement zeer onderhoudsvriendelijk. De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval en creëren een gevoel van ruimte in de studio’s en appartementen.

 

 

Ontdek via deze video het mooie woonproject INWO in Sint-Lambrechts-Woluwe.